Chef at Location

Voor particulieren of bedrijven die een flexibele partij zoeken om een lunch of dinner te verzorgen kunnen bij “chef haukon” rekenen op altijd de beste kwaliteit binnen het beschikbare budget.

Van kleine groepen tot zeer grote partijen. Van ambachtelijk en laag drempelig tot high end. Bedrijfs events, borrels, bruiloften of private dining bij u thuis. Praktisch alles is mogelijk!

Samen met u maken we dan een menu aangepast aan uw wensen en budget. Vervolgens moeten ook zaken worden besproken zoals de in te huren spullen die
Nodig zijn om bv het dinner te kunnen koken op locatie. Is er al een keuken aanwezig dan kan er meestal een hele hoop vanuit die plek gerealiseerd worden.
“chef haukon” komt vervolgens met alles naar de locatie en als de keuken is opgebouwd en ingedeeld gaat het keuken team van start.

Wat betreft het eten is het dan gecovered, zo kunt u zonder zorgen focussen op de andere dingen van uw event. Ook bediening nodig? Geen probleem! “chef haukon” heeft een ruim aanbod aan ervaren bedienings- en bar personeel.

f

Chef Haukon
Tretjakovlaan 68, Amsterdam
06 515 526 62

info@chefhaukon.nl